Aanmelden Nieuwsbrief VosNouvelles

Nieuwsbrief 'VosNouvelles'

Zonder enige twijfel bent u bekend met onze maandelijkse nieuwsbrief ‘A la Une’, deze nieuwsbrief wordt 11 x per jaar verzonden en is bedoeld voor iedereen die een Franse woning wenst te kopen of te verkopen.

Nieuwe dienst: Op heel korte termijn gaan wij voor onze Nederlandse en Belgische klanten die in het bezit zijn van een Franse woning een kwartaal nieuwsbrief uitgeven. Huiseigenaren hebben geen enkele behoefte aan nieuw woningaanbod of verlaging van prijs. Onze nieuwe nieuwsbrief, genaamd “VosNouvelles” wordt daarom enkel gericht op huiseigenaren met als doel u te informeren over o.a. de ontwikkelingen en de nieuwe wetgeving betreffende de vastgoedmarkt.

Bent U in het bezit van een Franse woning dan kunt u zich aanmelden voor deze nieuwe kwartaal nieuwsbrief, deze wordt verzonden in juni, september en december en in 2019 in maart. Mocht u geen interesse meer hebben dan kunt u zich via de nieuwsbrief weer afmelden.

4 edities per jaar.

Meld U aan en ontvang elk kwartaal 'VosNouvelles' in uw mailbox.

Wij wensen u veel lees plezier.

U kunt zich hier aanmelden

 


Wilt u er zeker van zijn dat u onze nieuwsbrief "VosNouvelles" elk kwartaal ontvangt in uw e-mailbox, voeg dan ook het afzender e-mailadres 'shelly@franceproconsult.com' toe aan uw adresboek!

U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven door op de link "Uitschrijven" onderaan in het de nieuwsbrief te klikken (de e-mail die in uw mailbox komt). Uw gegevens worden dan automatisch verwijderd, nadat u dit bevestigd heeft.

De gegevensbestanden van France Pro Consult met emailadressen zijn strikt vertrouwelijk. France Pro Consult stelt deze gegevens niet aan derden ter beschikking voor commerciële doeleinden. 

 

 

home > franse huiseigenaar > nieuwsbrief vosnouvelles