Geen hypotheek op uw Franse woning en toch extra geld willen vrijmaken?

Op zoek naar mogelijkheden voor een extra financiering?

Bent u eigenaar van een onroerend goed in Frankrijk en wenst u, om welke reden dan ook, om een geldbedrag te laten deblokkeren? Dan weet u dat het bijna onmogelijk is om van een Franse of Nederlandse bank een financiering te verkrijgen.

France Pro Consult merkt dat er veel eigenaren zijn, die een geblokkeerd kapitaal bezitten en die de wens hebben om over een grotere financiële ruimte te beschikken. Helaas worden daar op dit moment maar weinig mogelijkheden voor aangeboden. Daarom is France Pro Consult in overleg met een financiële instelling. Wij willen zo onze klanten - Nederlandse onroerendgoed-eigenaren, Fransen, particulieren of SCI’s – ongeacht hun doel, helpen om een financiering te verkrijgen.


Ons aanbod: een consumptieve hypotheek

Onder de klanten van France Pro Consult bestaat een grote vraag naar een consumptieve hypotheek. Dat is een hypotheek op uw Franse huis, die niet gebruikt wordt voor de aankoop van de woning zelf. Ons plan is om deze consumptieve hypotheek zeer binnenkort aan te kunnen bieden.


Extra middelen voor diverse doeleinden

De financiële middelen uit een consumptieve hypotheek kunt u voor allerlei doeleinden gebruiken, in Frankrijk of in Nederland. Denkt u bijvoorbeeld aan het laten uitvoeren van bouw- of renovatiewerkzaamheden aan uw woning. Andere mogelijkheden zijn: een wereldreis maken, uw levensstijl verbeteren of een schenking doen aan uw kinderen in Nederland.


Wat houdt het precies in?


Type hypotheek: annuïtaire hypotheek

elke maand een vast bedrag aan rente en aflossing

 


Hoogte van de hypotheek:

Minimum:        €   25.000
Maximum:       € 100.000


Duur van de hypotheek:

tussen 3 tot 5 jaar

 Wat zijn de voorwaarden?

Om een consumptieve hypotheek af te kunnen sluiten, moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Namelijk:

  • Uw woning in Frankrijk moet hypotheekvrij zijn,
  • Er moet overwaarde in de woning zitten (u kunt niet meer dan 33% van de woningwaarde lenen),
  • Uw inkomen moet toereikend zijn voor het dragen van de hypotheeklasten.

 

Heeft u interesse?

Heeft u een hypotheekvrije woning in Frankrijk en wilt u een deel van uw vermogen deblokkeren, via een consumptieve hypotheek? 

Vul dan onderstaand formulier volledig in. France Pro Consult houdt u op de hoogte van de ontwikkeling van deze nieuwe dienst. 

 

Mocht U meer willen weten over onze diensten en voorwaarden, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Voorafgaand verzoeken wij u onderstaand formulier volledig in te vullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

   


Een nieuwsbrief met informatie over de ontwikkelingen op de Frans onroerend goed markt, o.a. artikelen over wijzigingen in de Franse wetgeving.
Mocht u meer willen weten https://www.franceproconsult.com/nieuwsbrief/.
home > franse huiseigenaar > huiseigenaar en financiering