Uw huis in de verkoop

Bent u van plan uw Franse woning te gaan verkopen. Dat kan bij France Pro Consult!
Wij kunnen u uitgebreid voorlichten over het te volgen traject. Wij blijven gedurende het gehele verkooptraject voor u bereikbaar en worden daarmee uw persoonlijke makelaar. 

France Pro Consult werkt transparant, er zijn geen verborgen kosten en we leveren bovendien een full-service pakket. France Pro Consult begeleidt u gedurende alle stappen van het verkooptraject zo optimaal mogelijk, van het promoten van uw huis, in Frankrijk en in enkele andere Europese landen, het voeren van de verkooponderhandelingen tot en met de levering aan de nieuwe eigenaren.  DEZE DIENST WORDT TIJDELIJK NIET AANGEBODEN!

HIERONDER VINDT U DE REDEN:

Ons vak is onroerend goed overal en uitsluitend in Frankrijk, onze diensten zijn heel talrijk. Af en toe  nemen wij enkele panden in de verkoop, wij doen dit voor onze klanten, en beperken ons tot een aantal woningen, dit maximale aantal woningen is nu bereikt. 

Wij wensen voldoende aandacht en tijd te kunnen besteden aan de verkoop van deze woningen, mochten wij meer woningen in de verkoop nemen dan zouden wij niet in staat zijn om dit te doen. Om deze reden hebben wij besloten om op dit moment geen extra woningen in de verkoop te nemen. 

In verband met de komende drukke zomerperiode hopen wij u deze dienst vanaf september weer aan te kunnen bieden.  Wij hopen dat u hier begrip voor heeft. 
  


France Pro Consult kan en wenst uw partner te zijn, die grenzen doet vervagen. 

De Franse markt:   De grootste markt in Frankrijk is zonder enkele twijfel de Franse markt 91 %. De Franse markt is verdeeld in twee verschillende segmenten, de particuliere markt 54 % en via de makelaar 46%. De particuliere Franse markt is dus het grootste segment van beide, aldus de Franse statistieken. Bron: Insee jaar 2015. 

Statistieken 2015: Franse vastgoedmarkt particulier en professioneel, Franse
en buitenlandse kopers.
Bekijk hier. Heeft u geen Adobe? U kunt Adobe reader hier downloaden.

 

home > franse huiseigenaar > uw huis in de verkoop