2021 mei - Promotie en begeleiding bij verkoop - Guus en Ellen Drijver

In 2007 hebben wij na lang zoeken een huis in Normandië gekocht. Na 14 jaar met volle teugen van het Franse land te hebben genoten besloten wij, gezien onze leeftijd, het huis te verkopen.

Aangezien het verkopen van een huis in Frankrijk geen sinecure is hebben we op aanraden van een vriendin France Pro Consult ingeschakeld, een professioneel bedrijf op het gebied van koop en verkoop van onroerend goed in Frankrijk. Thierry Biguet, eigenaar en directeur van France Pro Consult, heeft ons op alle fronten van het begin af aan op buitengewoon deskundige wijze bijgestaan door het voeren van de onderhandelingen met de Franse makelaar zowel als de notaris, het nakijken en controleren van de contracten, het regelen van de benodigde volmachten en vooral ook het waar nodig rappelleren en corrigeren.

We zijn er zeker van dat zonder hem de verkoop lang niet zo vlekkeloos verlopen zou zijn. Door Thierry hebben wij, zij het met enige weemoed maar met een gerust hart, onze Franse periode, waar we waardevolle herinneringen aan overhouden, afgesloten.  

Guus en Ellen Drijver

< Terug naar het overzicht

France Pro Consult

Boterweg 25 - 7371 GK Loenen
Pays-Bas / Nederland
T: +31(0)55-505 32 85
E: info@franceproconsult.com

home > bibliotheek > 2021 mei - promotie en begeleiding bij verkoop - guus en ellen drijver