De verkoop van ons huis in Frankrijk - Lambert Huijnen

Reeds 10 jaar ontving ik de nieuwsbrief "a la Une " van France Pro Consult.

Toen we besloten om ons huis in Frankrijk te verkopen, namen wij dan ook contact op met Thierry Biguet. De vele mogelijkheden van de internetadvertenties spraken ons zeer aan, ook de vele potentiële klanten uit diverse landen.

Tevens hadden wij de plaatselijke makelaar ingeschakeld, waar wij ons huis 22 jaar geleden gekocht hadden. Achteraf kun je stellen dat, deze makelaar niet gewerkt heeft voor ons.

Te weinig bezoekers en de bezoekers die via de Franse makelaar kwamen hadden niet de juiste informatie gekregen.

Met France Pro Consult verliep het contact zeer soepel, wijzigingen in de advertenties en afspraken werden allemaal goed nagekomen.

Doordat je via Thierry in direct contact komt met de potentiële koper kun jezelf de beste voorlichting geven over je huis.

Ook de uiteindelijke koop en overdracht zijn goed begeleid door Thierry en zijn team. Er waren nu aanzienlijk meer officiële documenten en rapporten nodig dan toen wij het huis kochten. Doordat Thierry dit zo vaak doet, werd het allemaal makkelijker.

Van het overschrijven van gas, water en licht tot de vele vertalingen van de officiële documenten en rapporten.

Thierry heeft voor ons en de koper een Nederlands sprekende notaris in Frankrijk geregeld. De prijs voor alle diensten van Thierry vonden wij zeer gerechtvaardigd. Zonder Thierry was het allemaal veel moeilijker geweest.

Waarvoor onze dank.

Lambert Huijnen

< Terug naar het overzicht

France Pro Consult

Boterweg 25 - 7371 GK Loenen
Pays-Bas / Nederland
T: +31(0)55-505 32 85
E: info@franceproconsult.com

home > bibliotheek > de verkoop van ons huis in frankrijk - lambert huijnen