Mediation - Onoplosbaar probleem

Wij steken liever energie in een oplossing dan in een conflict."

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling tussen 2 of meer partijen waarbij betrokkenen, onder zeer persoonlijke en zorgvuldige begeleiding van de Mediator, een geheel eigen en door alle partijen gedragen oplossing voor hun conflict vinden.

Een mediation is in principe geschikt om voor elk geschil een oplossing te creëren, onbelangrijk waarover het geschil gaat, groot of klein, tussen familieleden, tussen erfgenamen, bij een familie- of echtscheidingsgeschil, conflict etc...


De mediator is de begeleidende factor en de bewaker van het onderhandelingsproces.

Hij doet daarbij zelf geen bindende uitspraken, maar faciliteert de gesprekken en brengt de vastgelopen communicatie weer op gang via diverse interventies en zeker met creatieve ideeën.             

Er wordt daarbij niet alleen naar het zichtbare probleem gekeken, maar ook naar wat er 'onder tafel' leeft. Vaak is dit het emotionele, 'echte' conflict, waardoor het probleem op een ander niveau komt.

     
Met behulp van een stappenplan wordt er een gezamenlijke creatieve oplossing bereikt, waardoor beide partijen weer het licht zien voor een rustiger toekomst.

De mediator is onbevooroordeeld, onpartijdig, onafhankelijk en creatief en heeft geen enkel persoonlijk belang bij het realiseren van een oplossing.

Daarnaast heeft de mediator een strikte geheimhoudingsplicht.


UITSLUITEND en OVERAL in FRANKRIJK

Steeds tot uw dienst voor verdere inlichtingen en/of afspraak verblijven wij, met de meeste hoogachting,

France Pro Consult

Thierry BIGUET

France Pro Consult

Boterweg 25 - 7371 GK Loenen
Pays-Bas / Nederland
T: +31(0)55-505 32 85
E: info@franceproconsult.com

Mocht U meer willen weten over onze diensten en voorwaarden, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Voorafgaand verzoeken wij u onderstaand formulier volledig in te vullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

   


Een nieuwsbrief met informatie over de ontwikkelingen op de Frans onroerend goed markt, o.a. artikelen over wijzigingen in de Franse wetgeving.
Mocht u meer willen weten https://www.franceproconsult.com/nieuwsbrief/.
home > aspirant kopers > mediation