Uw ontbrekende Schakel

Fiscaal en juridisch thuis in Frankrijk              

Frankrijk is populair bij Nederlanders die onbezorgd willen leven in een zonnig klimaat. Voor het zover is, zijn er verschillende obstakels te overwinnen. Ook fiscaal en juridisch. U en uw cliënten krijgen te maken met een andere taal en met andere regels. De Franse wetten en gewoonten op het gebied van onroerend goed wijken op veel punten af van hoe we het in Nederland gewend zijn. Daarbij zijn ook uw bevoegdheden als Nederlandse notaris in Frankrijk in sommige gevallen beperkt.
Een kort overzicht van wat France Pro Consult voor uw cliënten kan betekenen:

> Ondersteuning en advies bij aan- en verkoop> Aanvraag financiering

> Oprichting (beheer)vennootschappen

> Afhandeling van successie en schenkingen

> Bemiddeling en afwikkeling bij echtscheidingen

> Vertalen van notariële akten en documenten

Met kennis van zaken en gevoel voor het menselijk aspect handelen wij deze en andere kwesties vlot en vakkundig af. Daarbij behartigen wij maar één belang: dat van uw cliënt.

 

De unieke formule van France Pro Consult

France Pro Consult is opgericht door Thierry Biguet, geboren en getogen Fransman. Gevestigd in Nederland heeft hij de leiding over een deskundig team dat Nederlandse huiseigenaren in Frankrijk bijstaat. Met raad en daad, en met groot succes. Wij kennen de Franse fiscale wetgeving door en door en zijn volledig vertrouwd met de Franse cultuur, taal en omgangsvormen. Dit stelt ons in staat om juridische en fiscale zaken soepel af te handelen. En om praktische problemen op te lossen, of zelfs voor te zijn.

Onze Franse connecties

France Pro Consult onderhoudt contacten met een eigen netwerk van Franse notarissen. Maar uiteraard kunnen wij ook buiten dit netwerk actie ondernemen voor u of uw cliënten. Gevoelige of gecompliceerde clausules worden met zorg vertaald en verklaard, zodat uw cliënten weten waarvoor ze tekenen. Ook kunnen wij via een volmacht akten in Frankrijk laten passeren zonder dat de Nederlandse (aspirant-)huiseigenaar in persoon aanwezig hoeft te zijn.

Service après-vente

De stijl van France Pro Consult is persoonlijk, resultaatgericht, gedegen, onafhankelijk en betrouwbaar. Afspraak is afspraak, dat is voor alle partijen duidelijk en prettig. 'Service après-vente' vormt een integraal onderdeel van onze dienstverlening. Dit betekent dat uw cliënt, ook na bemiddeling, blijvend een beroep kan doen op onze expertise.

France Pro Consult

Boterweg 25 - 7371 GK Loenen
Pays-Bas / Nederland
T: +31(0)55-505 32 85
E: info@franceproconsult.com

Mocht U meer willen weten over onze diensten en voorwaarden, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Voorafgaand verzoeken wij u onderstaand formulier volledig in te vullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

   


Een nieuwsbrief met informatie over de ontwikkelingen op de Frans onroerend goed markt, o.a. artikelen over wijzigingen in de Franse wetgeving.
Mocht u meer willen weten https://www.franceproconsult.com/nieuwsbrief/.
home > france pro consult > notarissen en fiscalisten